Honka vei eilen voiton Keravalla

Kansallisen Liigan kolmas ottelukierros pelattiin eilen Keravalla aurinkoisessa kevätsäässä. Itse ottelu ei kuitenkaan mennyt suunnitelmien mukaan ja ottelu oli päävalmentaja Timo Lehtihalmeksen mielestä tähän mennessä joukkueen heikoin ottelu.

”Ottelusuunnitelma epäonnistui ja siitä tietysti täytyy kantaa vastuu. Näennäisesti roikuimme mukana, mutta päästimme Hongan todella helpolla. Tällä tavalla ei tässä sarjassa voi pelata!”

Hongan Ilona Walta laukoi vierasjoukkueen ensimmäisen maalin jo 4 minuutin peliajan jälkeen liigadebyyttinsä eilen tehneen Lilja Vesannon selän taakse. Ensimmäinen puoliaika päättyi tilanteessa 0-1. Toinen puoliaika alkoi ensimmäisen tapaan Ilona Wallan maalilla. PKKU:n Silja Jahnukainen avasi maalitilinsä liigassa 66. minuutilla ja kavensi lukemiksi 1-2, mutta vierasjoukkueen Wilma Sjöholm laukoi vain hetkeä myöhemmin joukkueen kolmannen maalin. Ottelu päättyi lukemiin 1-3.

Lehtihalmes oli todella onnellinen Jahnukaisen avausmaalista ja totesi tyytyväisenä, että ”Silja on tehnyt todella paljon töitä ja ehkä vähän puskistakin noussut isoon rooliin. Meidän tulee kuitenkin kaikkien parantaa todella paljon seuraavaan peliin, joka pelataan vapun jälkeen perjantaina.”

PKKU:n kausi jatkuu ensi perjantaina Tampereella ja vastassa on tällä hetkellä sarjaa johtaja Ilves. Kotikentällä pelataan seuraavan kerran äitienpäivänä 12.5. Silloin vastassa on klo 15.00 alkaen PK-35.

PKKU:n maali: Silja Jahnukainen

Ottelun nälkäisimmäksi pelaajaksi valittiin Jasmina Liukkonen, joka sai RavintolaKerhon lahjakortin.